Badrumsrenovering Bromma

Vi är experter på området i Bromma

Ditt självklara val av badrumsrenovering i Bromma

Vi har sedan starten valt att inrikta oss på hus och lägenheter i Bromma med omnejd. Husen här har en karaktär som passar oss bra samt att det rent geografiskt blir lätt att planera projekten.

Många av husen i Bromma exempelvis i Norra och Södra Ängby är byggda inom samma tidshorisont vilket ställer höga krav på att processen. Husen i Norra Ängby är alla byggda omkring på 30-talet vilket många av våra kunder vill bevara när vi renoverar badrummet.

Vi vet vad som krävs för att ett badrum ska bli optimalt och vara anpassat till övriga bostaden. Det ska många gånger vara tidsenligt och följa övriga rum samtidigt som vi skapar den bästa planlösningen.
Vi har egna behöriga yrkesmässiga hantverkare inom våtrum samt vvs för att vara säkra på att vi kan lita på att arbetet blir väl utfört utan något slarv. Vi har utfört över 200 badrum i västerort och sedan 1997 ett eget showroom i Bromma.

Vi kommer gärna ut till er för ett kostnadsfritt platsbesök i Bromma

Vårt showroom ligger i Ulvsunda industriområdet, mittemot Bromma Blocks och kommer gärna ut till er. 

Vi har byggt flera badrum i både Norra och Södra Ängby och känner väl till området här. Även Nockeby, Stora Mossen och Bromma Kyrka. 

Kontakta en av våra projektledare för en inledande diskussion.