Badrumsrenovering Stockholm

Showroom i Bromma

Ditt självklara val av badrumsrenovering i Stockholm

Vi vet vad som krävs för att ett badrum eller kök ska kännas nytt och fräscht samtidigt som vi skapar den bästa planlösningen. Det spelar ingen roll om det handlar om en helhetslösning eller om det bara är vissa delar som behöver rustas upp, vi hjälper till oavsett hur stort eller litet projektet är. Vi har egna behöriga yrkesmässiga hantverkare inom våtrum samt vvs för att vara säkra på att vi kan lita på att arbetet blir väl utfört utan något fusk.

Om oss

Vi på Ekerökök har arbetat med måttanpassade kök sedan 1997, vi skräddarsyr köken helt efter de förutsättningar och behov som finns.

Vi ger inte upp förrän vi har förverkligat ert drömkök! Så som vi alltid säger till våra kunder på Ekerökök – ”Från köksdröm till drömkök!”

Eftersom vi har lång erfarenhet av köksrenovering, så om du bor i Stockholm och har planer på att skapa ett nytt kök, är vi här för att hjälpa dig med detta. Vi har lång erfarenhet, mer specifikt har vi arbetat i branschen i över 20 år. Med vår långa erfarenhet har vi sett och byggt det mesta i kök. Vi vågar säga att vi idag vågar göra i princip vad som helst när det gäller köksdrömmar.