Förvaring

Förvaring

Ditt självklara val när det kommer till platsbyggda garderober

Det är praktiskt med en platsbyggd garderob i Stockholm. En platsbyggd garderob kan anpassas efter rummets förutsättningar och ert förvaringsbehov.

En platsbyggd förvaring är inte bara estetiskt tilltalande utan ni underlättar även för rengöring då allt är måttanpassat.

En platsbyggd garderob i Stockholm
Den anpassade garderoben kommer att passa perfekt in i rummet. Den kan löpa längsmed en hel vägg och upp till taket.

Med en platsbyggd garderob i Stockholm så får du en lösning som ger intrycket av att inte ta plats, men som kommer att rymma så mycket. Lösningar för insidan av garderoben är mycket flexibla. Om du behöver mer plats att hänga kläder så ges mer utrymme till detta. Lådor kan ha många olika fack och en layout som stämmer väl överens med de behov av förvaring som finns. En garderob för barnens rum kan ha lösningar som gör att det blir lättare för små att komma åt utan att det blir rörigt.

Rent och prydligt
En av anledningarna till att man väljer att installera en platsbyggd garderob i Stockholm är att den minimerar behovet av städning ovanpå och omkring möbeln. Det finns inget utrymme mellan garderob och tak och sidorna är också utan ihåligheter som samlar damm. Garderoben står stadigt och inte rör på sig så är den också en säker installation som kommer att hålla och förbli vacker att se på längre en vanlig enkel massproducerad garderob.

Om oss

Vi på Ekerökök har arbetat med måttanpassade kök sedan 1997, vi skräddarsyr köken helt efter dem förutsättningar och behov som finns.

Vi ger inte upp förrän vi har förverkligat ert drömkök! Så som vi alltid säger till våra kunder på Ekerökök – ”Från köksdröm till drömkök!”

Eftersom vi har lång erfarenhet av köksrenovering, så om du bor i Stockholm och har planer på att skapa ett nytt kök, är vi här för att hjälpa dig med detta. Vi har lång erfarenhet, mer specifikt har vi arbetat i branschen i över 20 år. Med vår långa erfarenhet har vi sett och byggt det mesta i kök. Vi vågar säga att vi idag vågar göra i princip vad som helst när det gäller köksdrömmar.