Badrumsrenovering Täby

Anlita experter på Badrumsrenovering i Täby

Experter på badrumsrenovering i Täby!

När du behöver renovera ert badrum i Täby finns vi och erbjuder vår kompetens och expertis. Vi som arbetar med renoveringar av både kök och badrum i Täby. Vi är behöriga och professionella inom VVS och våtrum. Och vi garanterar hög kvalitet för er badrumsrenovering. Vi vänder och till villaägare, radhusägare och BRF:er i Täby.

Många av fastigheterna i Täby har en säregen prägel vilket gör att varje projekt blir unikt. Väldigt ofta gör vi både gästwc, badrum, spa och kanske till och med en Bastu - allt på samma gång.

Vi vet vad som krävs för att ett badrum ska bli optimalt och vara anpassat till övriga bostaden. Det ska många gånger vara tidsenligt och följa övriga rum samtidigt som vi skapar den bästa planlösningen.
Vi har egna behöriga yrkesmässiga hantverkare inom våtrum samt vvs för att vara säkra på att vi kan lita på att arbetet blir väl utfört utan något slarv. Vi har utfört över 200 badrum i Täby. Behöver ni inspiration till ert badrum? Vi kan välkomna er till vårt eget showroom i Bromma där ni kan få se vilka färger och material som ni kan välja till ert badrum.

Vi kommer gärna ut till er för ett kostnadsfritt platsbesök

Vårt showroom ligger i Ulvsunda industriområdet, mittemot Bromma Blocks och kommer gärna ut till er. 

Vi har renoverat flera badrum ute på Ekerö

Kontakta en av våra projektledare för en inledande diskussion.