Badrumsrenovering Upplands Väsby

Bäst badrumsrenovering i Upplands Väsby

Vi är bäst på badrumsrenovering i Upplands Väsby

Vi vänder oss till alla villa- och radhusägare som önskar en badrumsrenovering i Upplands Väsby med möjlighet till rot avdrag. Har ni en BRF i Upplands Väsby? I Upplands Väsby arbetar vi med badrumsrenoveringar. Om ni letar efter behöriga och duktiga hantverkare för er badrumsrenovering finns vi lokalt i Upplands Väsby. Behöver ni inspiration för ert badrum, så är ni välkomna till vårt showroom i Bromma.

Många av fastigheterna I Upplands Väsby har en säregen prägel vilket gör att varje projekt blir unikt. Väldigt ofta gör vi både gästwc, badrum, spa och kanske till och med en bastu - allt på samma gång.

Vi vet vad som krävs för att ett badrum ska bli optimalt och vara anpassat till övriga bostaden. Det ska många gånger vara tidsenligt och följa övriga rum samtidigt som vi skapar den bästa planlösningen.
Vi har egna behöriga yrkesmässiga hantverkare inom våtrum samt vvs för att vara säkra på att vi kan lita på att arbetet blir väl utfört utan något slarv. Vi har utfört över 200 badrum och har stor erfarenhet av bygge med våtrum och VVS. alla

Kontakta oss för ett kostnadsfritt platsbesök

Välkomna att besöka vårt showroom som är beläget inom Ulvsunda industriområdet, mittemot Bromma Blocks! Genom årens lopp har vi renoverat flera badrum i Upplands Väsby, så våra hantverkare är erfarna och kunniga inom alla slags köksrenoveringar i Upplands Väsby! Kontakta oss för ett förutsättningslöst samtal!