Bostadrätts föreningar

Bostadrätts föreningar

Vi arbetar med BRF

Vi utför fasadmålning och fönstermålning för ditt BRF

För bostadsrättsföreningar och fastighetsägare i Stockholm

Vi erbjuder en komplett fasadlyftning, vilket såklart även inkluderar fönster, målning, plåtar, tak och trapphus.

Vi tar fullt ansvar under hela projektets gång och leder det i samråd med er. Vi vet hur viktigt det är för er som kund att kunna lite på oss som målarfirma och därför lämnar vi alltid garanti på de arbeten vi utför.

Fönste renovering

Vid en fönsterrenovering plockas ytter bågarna ned och transporteras till verkstaden där allt arbete sker. När allt är klart transporteras bågarna tillbaks och hängs på plats. Vi utför allt från skrapning och slipning, kittning, oljning, målning och tätning av dina fönster. Att renovera och måla om fönster istället för att köpa nya är nästan alltid bättre för både miljön och plånboken. Dessutom behåller fasaden sin ursprungliga karaktär vid en fönsterrenovering. Klassiska och gamla träfönster är tillverkade i bra virke och håller sig fina i många år efter en fönsterrenovering.

Fasad målning

Vi utför nymålning och ommålning av fasader eller väggar som behöver fräschas upp i Stockholm. Vid en fasadrenovering reser vi en ställning runt fastigheten. Samtliga ytor som inte behandlas skyddsintäcks för att inte skadas.

All modern fasadmålning bygger på målningssystem där flera färgskikt av olika material samverkar för att skydda fasaden på bästa sätt.

Vi använder oss av duktiga ställningsbyggare, snickare och målare för att projektet skall bli så bra som möjligt. Vi vill vara din samarbetspartner när du ska göra iordning din fasad.

Trapphusrenovering

När ni anlitar oss för en trapphusrenovering börjar vi med en träff i trapphuset och diskuterar era tankar och idéer och vi fäster stor vikt vid att titta på alla detaljer. Genom att färgsätta, måla om och renovera ert trapphus på ett genomtänkt och detaljerat sätt så skapas både trivsel och ett högre värde på fastigheten.

Utförda arbeten:

Plattsättning samt målning av tvättstuga

Rot-avdrag

Vi satsar alltid på 100% kundnöjdhet och kvalité. Vill du ha en professionell bedömning från en av våra projektledare? Självklart kommer vi hem till dig för att göra en bedömning och ge en specificerad offert. Kontakta oss så återkommer vi inom 24 timmar.

Skattereduktion för husarbeten medges med halva arbetskostnaden och med högst 50 000 sek per person och år.

Exempel