Köksrenovering Sollentuna

Vi renoverar kök i Sollentuna!

Experter på köksrenovering i Sollentuna

Köket är den plats i hemmet man spenderar mest tid i; därför kan ett nytt kök ge en så mycket mer än funktionalitet och estetik. Vi erbjuder köksrenovering med stor kunskap och erfarenhet, och hjälper er gärna att förverkliga era drömmars kök.

Ni bestämmer färger, material till väggar och golv, samt inredning. Vi hjälper er att få just det kök som ni önskar. För oss är det minst lika roligt som för er del att få se köket växa fram. Vi har fördelen att få ta del av alla möjliga olika idéer vad gäller kök och vårt jobb är mycket kreativt. Alla familjer och människor har olika behov och förutsättningar, oavsett så ser vi till att hjälpa dig att förverkliga din dröm med ett slutresultat precis så som du vill ha det.

Om oss

Vi på Ekerökök har arbetat med måttanpassade kök sedan 1997, vi skräddarsyr köken helt efter dem förutsättningar och behov som finns.

Vi ger inte upp förrän vi har förverkligat ert drömkök! Så som vi alltid säger till våra kunder på Ekerökök – ”Från köksdröm till drömkök!”

Eftersom vi har lång erfarenhet av köksrenovering, så om du bor i Stockholm och har planer på att skapa ett nytt kök, är vi här för att hjälpa dig med detta. Vi har lång erfarenhet, mer specifikt har vi arbetat i branschen i över 20 år. Med vår långa erfarenhet har vi sett och byggt det mesta i kök. Vi vågar säga att vi idag vågar göra i princip vad som helst när det gäller köksdrömmar.