Köksrenovering Täby

Erbjuder fin köksrenovering i Täby

Experterna på köksrenovering i Täby

Köket är den plats i hemmet man spenderar mest tid i; därför kan ett nytt kök ge en så mycket mer än funktionalitet och estetik. Våra konsulter besitter stor kunskap och erfarenhet. Har ni en dröm om ett kök som passar er perfekt? Vi förverkligar gärna er dröm om ert kök i Täby.

Oavsett vilken typ av kök du drömmer om så ser vi fram emot att få hjälpa dig att bygga det. När vi renoverar kök och vill förverkliga alla era olika idéer för ert kök. För er del är det bara att välja färger, tapeter och material till golv och inredning. Vi arbetar för att förverkliga allt som ni önskar ert kök i Täby. Vi har behörighet för våtrum och VVS för renovering av både kök och badrum!

Om oss

Vi på Ekerökök har arbetat med måttanpassade kök sedan 1997, vi skräddarsyr köken helt efter dem förutsättningar och behov som finns.

Vi ger inte upp förrän vi har förverkligat ert drömkök! Så som vi alltid säger till våra kunder på Ekerökök – ”Från köksdröm till drömkök!”

Eftersom vi har lång erfarenhet av köksrenovering, så om du bor i Stockholm och har planer på att skapa ett nytt kök, är vi här för att hjälpa dig med detta. Vi har lång erfarenhet, mer specifikt har vi arbetat i branschen i över 20 år. Med vår långa erfarenhet har vi sett och byggt det mesta i kök. Vi vågar säga att vi idag vågar göra i princip vad som helst när det gäller köksdrömmar.